De medewerkers van TMC Woonwinkels worden intensief geschoold om hun vakkennis op het hoogste niveau te houden. Naast productkennis is daarbij natuurlijk ook het ‘goed omgaan met de klant’ heel belangrijk. Daarom hebben alle winkelmedewerkers een intensief opleidingstraject doorlopen op het gebied van ‘commerciële en communicatieve vaardigheden’.

 

Deze opleiding werd verzorgd door Anton Brouwer van Salesopleidingen.nl en was specifiek ontwikkeld voor TMC Woonwinkels. Door dit maatwerk was het mogelijk om de medewerkers tijdens het trainingstraject ook klaar te stomen voor het vakdiploma ‘Verkoopmedewerker Woonbranche’.

Door toepassing van de 'Wet Vermindering Afdracht' was het mogelijk om dit opleidingstraject budget-neutraal aan te bieden. Een mooie meevaller voor TMC Woonwinkels. Maar natuurlijk komt de echte winst uit de toegenomen verkoopvaardigheden van het personeel. Deze medewerkers zijn immers mede verantwoordelijk voor de omzet en winst van TMC Woonwinkels! Niet voor niets is het motto van Salesopleidingen.nl: 'van inzet naar omzet'!

Contact

Wilt u meer weten?

Vul dan alstublieft het formulier in.

Kantooradres:

Heer Janszdorp 11
4493 EA Kamperland

T: 088 003 98 00
Email: contact@salesopleidingen.nl